Tutorial Photoshop Efect Sticla Sparta.
Pagina 1 din 1
Tutorial Photoshop Efect Sticla Sparta.
In acest tutorial, vom aplica un efect de sticla sparta unui text, doar cu ajutorul stilurilor de layer, pentru a vedea cat de importanta este aceasta caracteristica in lucrul cu Photoshop-ul.
Pasul 1 - Crearea background-ului
1. Deschidem un fisier nou in Photoshop, eu am folosit 1200px X 1000px la o rezolutie de 100dpi, background #000000.
2. Creati un nou layer. (Layer --> New --> Layer)
3. Selectati Elliptical Marquee Tool, si in fereastra de sus, la optiuni unealta, la Feather setati 50.
4. Asigurati-va ca aveti selectat layer-ul creat anterior, si trasati o elipsa pe mijlocul documentului.
5. Avand elipsa activa, click pe Paint Bucket Tool, si in fereastra de optiuni unealta, selectati
Pattern, si folositi Artist surface-->Gouache light online watercolor, si umpleti elipsa cu acel patern, dupa care puteti deselecta elipsa.
Pasul 2
1. Acum urmeaza sa trecem la efectul propriu zis. In acest moment in fereastra de layere, avem doua layere:
a - Cel de background!
b - Cel creat de noi eu lam numit Text Background (dublu click pe layer, si il redenumiti).
Tutorial realizat de BlooDx
Pasul 1 - Crearea background-ului
1. Deschidem un fisier nou in Photoshop, eu am folosit 1200px X 1000px la o rezolutie de 100dpi, background #000000.
2. Creati un nou layer. (Layer --> New --> Layer)
3. Selectati Elliptical Marquee Tool, si in fereastra de sus, la optiuni unealta, la Feather setati 50.
4. Asigurati-va ca aveti selectat layer-ul creat anterior, si trasati o elipsa pe mijlocul documentului.
5. Avand elipsa activa, click pe Paint Bucket Tool, si in fereastra de optiuni unealta, selectati
Pattern, si folositi Artist surface-->Gouache light online watercolor, si umpleti elipsa cu acel patern, dupa care puteti deselecta elipsa.
Pasul 2
1. Acum urmeaza sa trecem la efectul propriu zis. In acest moment in fereastra de layere, avem doua layere:
a - Cel de background!
b - Cel creat de noi eu lam numit Text Background (dublu click pe layer, si il redenumiti).
Tutorial realizat de BlooDx
BlooDx- Admin
Reputatie : 0
Data de inscriere : 24/10/2012
Varsta : 26
Localizare : Italy
Subiecte similare
» Tutoriale Photoshop Efect Matrix style.
» Tutorial Photoshop Cum sa dai hainele jos!
» Tutorial Photoshop Cum sa faci un avatar.
» Tutorial PhotoShop "Resurse" Rendere San Andreas!
» Tutorial Photoshop Cum sa dai hainele jos!
» Tutorial PhotoShop "Resurse" Rendere San Andreas!
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum