Romania Best Stunt
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Tutorial Photoshop Efect Sticla Sparta.

In jos

Tutorial Photoshop Efect Sticla Sparta. Empty Tutorial Photoshop Efect Sticla Sparta.

Mesaj  BlooDx Mier Oct 31, 2012 5:10 am

In acest tutorial, vom aplica un efect de sticla sparta unui text, doar cu ajutorul stilurilor de layer, pentru a vedea cat de importanta este aceasta caracteristica in lucrul cu Photoshop-ul.

Pasul 1 - Crearea background-ului
1. Deschidem un fisier nou in Photoshop, eu am folosit 1200px X 1000px la o rezolutie de 100dpi, background #000000.

2. Creati un nou layer. (Layer --> New --> Layer)
3. Selectati Elliptical Marquee Tool, si in fereastra de sus, la optiuni unealta, la Feather setati 50.

4. Asigurati-va ca aveti selectat layer-ul creat anterior, si trasati o elipsa pe mijlocul documentului.

5. Avand elipsa activa, click pe Paint Bucket Tool, si in fereastra de optiuni unealta, selectati
Pattern, si folositi Artist surface-->Gouache light online watercolor, si umpleti elipsa cu acel patern, dupa care puteti deselecta elipsa.

Pasul 2
1. Acum urmeaza sa trecem la efectul propriu zis. In acest moment in fereastra de layere, avem doua layere:
a - Cel de background!
b - Cel creat de noi eu lam numit Text Background (dublu click pe layer, si il redenumiti).

Tutorial realizat de BlooDx
GooD Luck
BlooDx
BlooDx
Admin
Admin

Reputatie : 0
Data de inscriere : 24/10/2012
Varsta : 26
Localizare : Italy

Sus In jos

Sus