Romania Best Stunt
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Va urez bafta!!

In jos

Va urez bafta!! Empty Va urez bafta!!

Mesaj  Morfo Sam Dec 01, 2012 11:41 am

Nume:Seriozo
Varsta:12
Experianta:11luni [nu stiu daca va intereseaza dar (am mai fost admin de level 3 pe alt server)]
Comenzi:/setskin,/givemoney,/akill,/givegun,/givehealthall,/setscore,/setarmour,/explode,/gethere,/disarm(va jur ca nu sunt luate de pe net,sunt scrise pe o foaie de la prieteni admini)
Nivelul:3(ma pricep foarte bine)merge si 2
Motiv:sunt sigur ca va place si voua sa fiti admini si stiu ca este o treaba serioasa,nu cred ca aceptati pe ori cine admin,eu pe cine vad cu sob il las 10 secunde si ii dau ban(cu avertizare inainte)ASTA este cerere asai?Multumesc ca vati silit ca sa cititi cererea.Multa bafta inainte!

Morfo
Vizitator

Sus In jos

Va urez bafta!! Empty Re: Va urez bafta!!

Mesaj  DriftingStyles Sam Dec 01, 2012 12:47 pm

Ai 7/10 comenzi bune

REFUZAT
DriftingStyles
DriftingStyles
Admin
Admin

Reputatie : 8
Data de inscriere : 03/10/2012
Varsta : 25

https://driftingsesion.all-up.com

Sus In jos

Va urez bafta!! Empty Bafta!(am refacut)

Mesaj  Morfo Dum Dec 02, 2012 7:52 am

Nume:Seriozo
Varsta:12
Experianta:11luni [nu stiu daca va intereseaza dar (am mai fost admin de level 3 pe alt server)]
Comenzi:/givehealthall,/givegunall,/givegun,/destroythiscar,/akill,/slap,/setmytime,/sethp,/setarmour/setscore,/setkills(cele lalte 3 de data trecuta erau pt nivel 2 dar acum sper sa fiu bun)
Nivelul:3(ma pricep foarte bine)merge si 2
Motiv:sunt sigur ca va place si voua sa fiti admini si stiu ca este o treaba serioasa,nu cred ca aceptati pe ori cine admin,eu pe cine vad cu sob il las 10 secunde si ii dau ban(cu avertizare inainte)ASTA este cerere asai?Multumesc ca vati silit ca sa cititi cererea.Multa bafta inainte!

Morfo
Vizitator

Sus In jos

Mesaj  DriftingStyles Dum Dec 02, 2012 8:35 am

Ai 4/10 comenzi bune

Si nu se face o cerere peste alta,si ai mai facut si spam

Refuzat
DriftingStyles
DriftingStyles
Admin
Admin

Reputatie : 8
Data de inscriere : 03/10/2012
Varsta : 25

https://driftingsesion.all-up.com

Sus In jos

Mesaj  Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum