Sugestie !!
5 participanți
Pagina 1 din 1
Sugestie !!
Serverul osa fie mai misto cand osa bagati mai multe jocuri... Deci am vazut un joc pe un srv sunt multe placi ca gresia si alea cad si daca ramai pe o placa si restu cad castigi... Sau mai multe gen la cladirea politiei sa fie 2 politisti (jucatori) 1 infractor inchis undeva(e acolo ceva unde se baga oameni) si 2 de partea la infractor aia de partea lui vin la el si il scoate de acolo si fuge cu el aia trebuie sa vina de undeva adika de la /ls si sa se intoarca cu el daca nu pot adika ii omor politsti..Politisti castiga... La infractori trb o masina si la politisti masina de politie... Sau mai puteti implementa curse de masini.Pe acelasi server am vazut 100 de curse cu masini diferite si cu locuri diferite deci scri gen /race 1 /race 2 etc...Si la alea arata si timpul ca la /tdrift. Osa fie gen /trace 1 /trace 2 etc..
Sunt foarte multe jocuri pe samp.Poti sa mai adaugi mai multe ca /minigun /sniper .Daca nu e poti adauga /rocket Si ff multe playeri osa fie foarte atrasi de aceste jocuri si o sa vina foarte multi playeri pe srv..Pe srv care am vazut jocurile sunt peste 100 de playeri.Am vazut odata la ora 2:00 era 90-120 oameni.Si pe serverul acesta se poate face aceste lucruri.Daca nu vei face macar 1 lucru din ce am zis o sa ramana playeri cum sunt acum adika la ora 19:00 sunt intre 10-25 ...Serverul o sa fie mult mai populat. Macar incearca playeri sunt atrasi de cv nou care nau mai vazut sau poate au vazut da nu mai pot face asta pe alt server unde a vazut. Iti spun eu ca playerilor o sa le placa tare mult Sper ca vam ajutat si de data aceasta. DriftingStyles citeste tot ce am scris !!!!
Sunt foarte multe jocuri pe samp.Poti sa mai adaugi mai multe ca /minigun /sniper .Daca nu e poti adauga /rocket Si ff multe playeri osa fie foarte atrasi de aceste jocuri si o sa vina foarte multi playeri pe srv..Pe srv care am vazut jocurile sunt peste 100 de playeri.Am vazut odata la ora 2:00 era 90-120 oameni.Si pe serverul acesta se poate face aceste lucruri.Daca nu vei face macar 1 lucru din ce am zis o sa ramana playeri cum sunt acum adika la ora 19:00 sunt intre 10-25 ...Serverul o sa fie mult mai populat. Macar incearca playeri sunt atrasi de cv nou care nau mai vazut sau poate au vazut da nu mai pot face asta pe alt server unde a vazut. Iti spun eu ca playerilor o sa le placa tare mult Sper ca vam ajutat si de data aceasta. DriftingStyles citeste tot ce am scris !!!!
Vlad327- Mesaje : 48
Reputatie : 0
Data de inscriere : 04/11/2012
Localizare : Calarasi
By BlooDx
Nu prea am inteles mai nimic din ce ai scris...Dar am inteles chestia cu jocurile mi se pare o idee buna.
Sa fie mai multe jocuri da ce ai spus tu cu politia nu prea cred ca merge sa faci asa ceva si nu cred ca drift va putea face
toate chestiile astea...
Sa fie mai multe jocuri da ce ai spus tu cu politia nu prea cred ca merge sa faci asa ceva si nu cred ca drift va putea face
toate chestiile astea...
BlooDx- Admin
Reputatie : 0
Data de inscriere : 24/10/2012
Varsta : 26
Localizare : Italy
Re: Sugestie !!
cum a zis si vlad la /trace si /tdrift asa am zis si in cugestiea mea la
doar ca la minigun sa fie si sa scri /tminigun sau ceva de genu
doar ca la minigun sa fie si sa scri /tminigun sau ceva de genu
Banned- Mesaje : 79
Reputatie : -1