Sugestie by jSaw :)
4 participanți
Pagina 1 din 1
Sugestie by jSaw :)
1. Iti recomand sa faci o pagina de Facebook speciala pentru server in care sa postezi filmulete , poze ... ;asta in caz ca nu ai una deja.
2. Ai putea incerca sa treci pe 0.3e:
a) Sunt mai multi playeri
b) Nu vei mai avea grija playerilor cu hack deoarece inca nu sa facut s0beit care sa mearga pe 0.3e
P.S.: Buna treaba cu serverul si forumul DriftingStyles si BlooDx si imi pare rau ca nu va pot ajuta si eu... Sarbatori fericite! si voua si playerilor, sa ne vedem la anu cu bine. Bafta in continuare cu serverul
2. Ai putea incerca sa treci pe 0.3e:
a) Sunt mai multi playeri
b) Nu vei mai avea grija playerilor cu hack deoarece inca nu sa facut s0beit care sa mearga pe 0.3e
P.S.: Buna treaba cu serverul si forumul DriftingStyles si BlooDx si imi pare rau ca nu va pot ajuta si eu... Sarbatori fericite! si voua si playerilor, sa ne vedem la anu cu bine. Bafta in continuare cu serverul
jSaw- Mesaje : 37
Reputatie : 0
Data de inscriere : 28/10/2012
Varsta : 27
Localizare : Petrosani ,HUNEDOARA
Re: Sugestie by jSaw :)
1 Thing to say:S-a inventat s0beitul pentru 0.3e si in legatura cu Facebook...Merge
[RBS]MoNsTeR- Mesaje : 10
Data de inscriere : 25/11/2012
Buna idea cu pagina de Facebook
Stiu ca pe versiunea 0.3e sunt mai multi playeri dar acolo sunt prea multe servere pentru prea putini playery
Sarbatori fericite si tie
Stiu ca pe versiunea 0.3e sunt mai multi playeri dar acolo sunt prea multe servere pentru prea putini playery
Sarbatori fericite si tie
Ultima editare efectuata de catre DriftingStyles in Mar Dec 18, 2012 6:35 am, editata de 1 ori
By AlleXx
O idee buna si cu "fakebook") si cu 0.3e:)
Si sarbatori fericite!Si un an nou bun
Si sarbatori fericite!Si un an nou bun
BlooDx- Admin
Data de inscriere : 24/10/2012
Varsta : 26
Localizare : Italy
Si eu am incercat ideea cu Facebook da ce sa zic ) nothing happenned
[RBS]MoNsTeR- Mesaje : 10
Data de inscriere : 25/11/2012